21
окт
2018
0

Dizajniram korice za vašu knjigu – BOOK COVER DESIGN

Dizajniram korice za vašu knjigu

Tačno je da korice ne čine knjigu, ali su u stanju da je prodaju. Živimo u dizajnerskom svetu. Okruženi smo proizvodima koji imaju različita dizajnerska rešenje. Knjiga nije izuzetak.

Naravno da ne treba da sudimo o kvalitetu neke knjige na osnovu njenih korica, ali najčešće su korice baš to što nas prvo privuče nekoj knjizi. To je ono zbog čega na polici punoj knjiga posegnemo baš za nekom određenom knjigom. Dostojevski ili Andrić mogu da se prodaju i bez korica, ali korice su nešto što čak i neafirmisanog pisca može da istakne.

Šta dobijate ako angažujete mene za izradu omota za vašu knjigu?

Ja sam jedan od retkih grafičkih dizajnera koji je u isto vreme i pisac. To mi omogućava da dobro poznajem oba sveta, da govorim oba jezika. Znam kakva se čarolija krije u činu pisanja. Znam da od pisanja nema veće magije. A kao autor ovog bloga i književni kritičar, zaokružujem pristup književnom delu iz svih mogućih perspektiva.

Dizajn nije i nikada ne može da bude umetničko delo. Vaša knjiga je umetničko delo. Dizajn je samo marketing. Alatka koja mora na efikasan vizuelni način da prenese autorovu poruku. Ja se trudim da vam ponudim upravo takva dizajnerska rešenja. Ona koja će na jasan, koncizan, jednostavan, ali efikasan način da prenesu ideju teksta – vizuelnu suštinu reči skrivenih između korica vaše knjige.

Javite se, pa da zajedno pronađemo najbolje dizajnersko rešenje za omot vaše knjige. Možete me kontaktirati na sledeći mejl: dizajnsdknjiga@gmail.com

Takođe vršim usluge preloma teksta i pripreme za štampu. Javite se na mejl: dizajnsdknjiga@gmail.com

Primeri mojih dizajnerskih radova:

Jutarnja zvezda

Zetva cover back spine Zetva 3D spineSakalovo coverCoveri

 

Related Post

Preporučujemo da pogledate

BOOK COVER DESIGN – I design a Cover for your Book

Komentar